dijous, 6 de febrer del 2014




Pares i mares durant d’aquí uns dies treballarem el Carnestoltes a la llar d’infants. Necessitem:
-         Dimecres 12 de febrer: un petit suís de maduixa (ple).
-  Dilluns 17 de febrer: una bossa de brossa de color blanc per confeccionar la disfressa. La bossa la podeu trobar a la llibreria Linx de Vilafranca C/ Igualada. També necessitem un iogurt, del qual el seu pot sigui tot del mateix color (sense etiqueta) per exemple els de la marca de la fageda.



   Dimecres 26 de febrer: els nens i nenes de la llar hauran de portar el barret de Carnestoltes. Aquest barret l’haureu de confeccionar a casa amb els vostres fills/es (de pallasso, bruixa, indi, cuiner,...)
-      Dijous 27 de febrer: els nens i nenes de la llar han de venir disfressats de casa amb la disfressa que vulguin.
-    Divendres 28 de febrer: celebrarem el Carnestoltes. A partir de les 10:45 farem una rua de carnestoltes de la llar d’infants fins a la plaça de l’ajuntament on celebrarem la festa amb els nens i nenes de l’escola Virolai. Rebrem la visita del rei Carnestoltes i ens llegirà el pregó de festa. A continuació, ballarem i farem festa tots plegats. Els infants que marxen al migdia s’hauran de recollir a les 12 hores a la plaça de l’ajuntament. En el cas que plogui, l’activitat quedarà suspesa i ho celebrarem els infants i les educadores a la llar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici