dimecres, 4 de desembre del 2013


Pares i mares durant les properes dues setmanes treballarem a la llar d'infants el Nadal. El proper dilluns decorarem la class i posarem l'arbre de Nadal. Per això, us demanem que confeccioneu juntament amb els vostres fills/es un adornament per l'arbre de Nadal.(com per exemple; una estrella, una bola, un tió, un parenoel,...)i que el porteu el proper dilluns 9 de desembre per guarnir l'arbre de Nadal.
Durant dues setmanes treballarem diferents activitat relacionades amb el Nadal, algunes conjuntament amb els nens/es de l'escola Virolai:
- Llúcies: els nens i nens de l'escola Virolai vindran a la llar d'infantsa cantar les llúcies el 12 de desembre.
- Caquem el tió: el divendres 20 de desembre cagarem el Tió a la llar d'infants a les 11 hores, esteu convidats a assister-hi totes les famílies. Aquest últim dia del trimestre acabarem la jornada a les 14 hores ab servei de menjadort, encara que seria convenient que ens informéssiu quins nens i nenes es quedaran a dinar. També teniu l'opció, si no els voleu deixar als infants a dinar perquè és un dia especial, de emportar-vos el dinar a casa, en aquest cas us demanem que ens porteu una carmanyola per posar-vos el dinar.
Gràcies!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici